Nurmeksentie 8 B | 80100 Joensuu | puh: 050 4104040 | napakka@napakka.net | Y-tunnus: 1879601-9

Joensuun seudun palvelusetelituottaja: Napakka Osk

“Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto hyvinvointialueen (Siun Soten) tuottamille tai ostamille palveluille. Pohjois-Karjalan Napakka Osk on hyväksytty palvelusetelituottajaksi. Palveluseteli on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai käyttää muuhun kuin myöntämispäätöksessä mainittuun tarkoitukseen.”

Miten saan palvelusetelin käyttöön?

Saat palvelusetelin käyttöösi, kun sosiaali- tai terveysalan ammattilainen Siun Sotessa on arvioinut palvelutarpeesi ja todennut palvelusetelin soveltuvaksi vaihtoehdoksi. Palvelun toteutuksesta sovitaan valitun palveluntuottajan kanssa.

Mitä palveluja Napakka tarjoaa palvelusetelillä?

Napakka tarjoaa kaikkea muuta paitsi sairaanhoidollisia palveluja palvelusetelillä. Esimerkiksi avustamista ruokailussa, suihkussa ja ulkoilussa sekä siivoamista ja apua kodin perusaskareisiin. Useimmat työntekijöistämme ovat taustaltaan lähihoitajia, henkilökohtaisia avustajia tai ammattisiivoojia. Usein suhde asiakkaan kanssa voi alkaa kevyellä asioimisavustamisella ja esim. ruuanlaittamisella yhdessä. Kunnon heiketessä palvelujen sisältöä muutetaan. Palvelusetelin omavastuuosuudesta ei voi hakea kotitalousvähennystä, mutta jos apua tarvitaan enemmän, palvelusetelin ylittävästä osuudesta verohyöty kannattaa hakea ja autamme siinä!

Napakan palveluvastaava Sanna Ronkainen auttaa ennakkoon sekä palveluseteli- että kotitalousvähennysasioissa.

Lähetä viestiä palveluvastaavallemme: sanna.ronkainen@napakka.net tai soita 050 410 4040.

Lue lisää palvelusetelistä.