Pohjois-Karjalan Napakka Osk

on perustettu vuonna 2004. Työosuuskuntamme tarjoaa vaivattoman tavan saada osaavia työntekijöitä. Asiakas voi valita työntekijän Palvelut-sivun kautta ja ottaa suoraan yhteyttä tekijään tai soittaa toimistolle. Huolehdimme puolestasi kaikista työnantajille kuuluvista velvollisuuksista ja laskutamme vain tehdystä työstä. Muista myös kotitalousvähennys!

Olemme Siun soten palvelutuottaja rekistereissä sekä kuntien tukipalvelutuottajana. Lisää tietoa Vaanan sivuilta.

Ajankohtaista:

Tarvitsetko kotiapua satunnaisesti tai säännöllisesti? Meneekö vapaa-ajat siivoamiseen? Tarvitseeko omaisesi apua? Aina löytyy hyvä syy palkata oma siivooja!
Olipa kyse kodin remonteista, piha- ja lumitöistä, siivouksesta, muista kotiaskareista, avustamisesta—kysy tekijää Napakasta!

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole resursseja ottaa uusia lähi- tai sairaanhoitajan hoitokäyntejä vaativia kotipalveluasiakkaita. Muuhun hoivaan, avustamiseen, asiointiin, siivoamiseen ja pihatöihin meiltä löytyy hyvin tekijöitä – soita ja kysy lisää!

Haluatko jäseneksi osuuskuntaan ja tekemään itsenäisesti kotipalveluja? Oletko asiantuntija, joka haluaa laskuttaa työnsä ja nauttia työsopimuksen tuomista eduista – kysy miten pääset mukaan Napakan toimintaan.

Kysy lisää: puh 050 410 4040 / Sanna Ronkainen tai  Taru Karttunen / 040 1877 453

NAPAKAN TOIMISTO: Nurmeksentie 8 B 1
80100 JOENSUU
Sähköposti: napakka@napakka.net