Pihatyöt ja pikkurempat

”Kukapa ei kaipaisi vanhan ajan talonmiestä, joka katsoo taloa ja pihaa kuin omaansa. Pitää paikat siistinä, korjaa ja ennakoi!”

Napakka toimii kotipesänä monella koti- ja mökkitalkkarille. Meiltä löydät myös kovan luokan ammattilaisia pihan viherrakentamiseen, pihalaattojen laittamiseen, puhdistamiseen ja myöskin puutarhatöihin tai vaikkapa hunningolle jääneen kasvimaan uudelleen perustamiseen! Myös pienimuotoisiin remontteihin sekä kodin tai kesämökin korjauksiin löytyy Napakasta muutamia tekijämiehiä ja -naisia!

Nurmikonleikkausta, lehtiharavointia, lumenkolausta Joensuun seudulla!

Pihan ja puutarhan siistinä pitäminen voidaan tehdä yhdessä sovitun vuosikellon mukaisesti tai sitten voit vain soittaa Napakkaan ja pyytää apua vain silloin kun sitä kipeimmin kaipaat. Ennakoon varaamalla varmistat sesonkiaikana. Tuttu tekijä tuo turvaa

Valokatteiden pesu, rännien puhdistus, lumenpudotus katolta!

Korkeammatkaan kohteet eivät tuota ongelmaa! Kattojen ja valokatteiden pesut, lehtien tukkimien rännien puhdistus, piippujen kunnon tarkastus ja monet muut asiat hoituvat Napakan ammattilaisilta. Muista varata ajoissa lumenpudotukset!

Mökkitalkkarit Enossa, Pyhäselässä ja Liperissä!

Meillä on mökkitalkkareita eri puolilla Pohjois-Karjalaa – kysy yksittäistä urakkaa tai vuosittaista talkkarointia! Vuosikellon avulla mökin piipunpelti on ajallaan paikallaan, rossipohjan luukut kiinni ja vesiputket tyhjät ennen pakkasia. Mökkitalkkari hoitaa myös turvallisuusasiat ja lukitukset kuntoon. Keväällä on kiva tulla mökille, kun siivous on tehty, saunapuut valmiina ja piha pistetty kuntoon – ammattilainen tekee usein muutamassa tunnissa sen, mihin ensimmäinen mökkiviikonloppu tuhlautuu!