Nurmeksentie 8 B | 80100 Joensuu | puh: 050 4104040 | napakka@napakka.net | Y-tunnus: 1879601-9

Pihatyöt ja pikkurempat joensuu

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania pihan kunnostamiseen tai remontointiin Joensuun alueella? Meillä on vuosien kokemus erilaisista pihaprojekteista ja tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista palvelua juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten pieni korjaus tai suurempi muutos, meiltä löydät ratkaisun kaikkiin pihatyötarpeisiisi.

Kukapa ei kaipaisi vanhan ajan talonmiestä, joka katsoo taloa ja pihaa kuin omaansa. Pitää paikat siistinä, korjaa ja ennakoi. Sellainen on Napakan Mika -kiitos!”

Napakka toimii kotipesänä monella koti- ja mökkitalkkarille. Meiltä löydät myös kovan luokan ammattilaisia pihan viherrakentamiseen, pihalaattojen laittamiseen, puhdistamiseen tai vaikkapa hunningolle jääneen kasvimaan uudelleen perustamiseen ja puutarhatöihin! Myös pienimuotoiseen kotiremonttiin tai kesämökin korjauksiin löytyy Napakasta muutamia tekijämiehiä ja -naisia!

Nurmikonleikkausta, lehtiharavointia, lumenkolausta Joensuun seudulla!

Pihan ja puutarhan siistinä pitäminen voidaan tehdä yhdessä sovitun vuosikellon mukaisesti tai sitten voit vain soittaa Napakkaan ja pyytää apua vain silloin kun sitä kipeimmin kaipaat. Ennakkoon varaamalla varmistat saatavuuden myös sesonkiaikana. Tuttu tekijä tuo myös turvaa monella tavalla perheen tai ikäihmisen arkeen.

Valokatteiden pesu, rännien puhdistus, lumenpudotus katolta!

Korkeammatkaan kohteet eivät tuota ongelmaa! Kattojen ja valokatteiden pesut, lehtien tukkimien rännien puhdistus, piippujen kunnon tarkastus ja monet muut asiat hoituvat Napakan ammattilaisilta. Muista varata ajoissa erityisesti lumenpudotukset, ettei luomikuorma yllätä helmi-maaliskuulla!

Mökkitalkkarit Enossa, Pyhäselässä ja Liperissä!

Meillä on mökkitalkkareita eri puolilla Pohjois-Karjalaa – kysy yksittäistä urakkaa tai vuosittaista talkkarointia! Vuosikellon avulla mökin piipunpelti on ajallaan paikallaan, rossipohjan luukut kiinni ja vesiputket tyhjät ennen pakkasia. Mökkitalkkari hoitaa myös turvallisuusasiat ja lukitukset kuntoon. Keväällä on kiva tulla mökille, kun siivous on tehty, saunapuut valmiina ja piha pistetty kuntoon – ammattilainen tekee usein muutamassa tunnissa sen, mihin ensimmäiset mökkiviikonloput tuhlautuu!