Nurmeksentie 8 B | 80100 Joensuu | puh: 050 4104040 | napakka@napakka.net | Y-tunnus: 1879601-9

Kotisiivous Joensuu

Meiltä saat kotisiivouksen tai muuttosiivouksen nopeasti ja luotettavasti Joensuun alueella hintaa  46,90 €/h + alv 24%.
Kotisiivouspalvelu kannattaa ajatella omaksi hyvinvointihoidoksi. Ammattilaisen laittaessa paikat kuntoon parissa tunnissa, voit käyttää sen ajan tehokkaammin tai palautua työviikosta! Siisteyden ylläpitäminen on helpompaa myös rajallisin voimin, jos kotisiivooja käy vaikka kerran tai kahdesti kuukaudessa. Jos esimerkiksi oma työkuorma on yltiöpäinen, yhden kotisiivouksen hinta on pieni siihen helpotuksen tunteeseen, jonka se tuo tullessaan koko perheelle. Kodin viikkosiivousta ja ikkunanpesua Joensuun seudulla myös palvelusetelillä.  Toimimme koko Joensuun alueella!

Kotisiivous pitää sisällään

  1. *Yleissiivous:* Pölyjen pyyhkiminen, lattioiden imurointi ja/tai pesu, pintojen pyyhkiminen ja desinfiointi sekä roskien tyhjennys.
  2. *Keittiön Siivous:* Pintojen pyyhkiminen, liesituulettimen puhdistus, tiskialtaan pesu ja desinfiointi, liesien ja uunin puhdistus sekä lattian pesu.
  3. *Kylpyhuoneen Siivous:* Pintojen puhdistus ja desinfiointi, wc-pöntön puhdistus, suihkukaappien ja pesualtaiden puhdistus sekä lattian pesu.
  4. *Ikkunanpesu:* Tarvittaessa ikkunoiden pesu sisäpuolelta.
Alkuvaiheessa teemme asiakkaan kanssa perusteellisen kartoituksen palvelun tarpeista.

Äiti! Se siivooja vähensi muuten meidän riitojen määrää huomattavasti, totesi alakoululaisemme.”

“Olipa hyvä, kun sanoitte, jotta kannattaa ottaa siivooja ennen kuin on liian myöhäistä!! Minun kohdalla se oli totisinta totta. Kiitos!”

”Olen muuttanut monesti, mutta tämä oli ehkä elämäni helpoin muutto, kiitos NAPAKAN.”

Muuttosiivoukset Joensuun seudulla – Kierrätyksestä Jätekuormiin!

Napakasta saat tehotiimin tekemään muuttosiivousta ja autamme myös lähtevien tavaroiden pakkaamisessa. Hoidamme kierrätyskelpoiset tavarat kiertoon ja teemme perusteellisen loppusiivouksen.

Ammattijärjestäjä Sanna Koskinen Avuksesi!

Tarvitsetko apua kodin järjestämisessä? Napakan kautta saat myös ammattijärjestäjän avun – olipa kyseessä uusi asunto, pikkulapsiarjen helpottaminen tai vanhan kodin uudelleenjärjestely.

Yeisiä kysymyksiä kotisiivouspalvelusta

Siivoukseen sisältyy kaikki huoneistossa olevat pinnat, kalusteet ja ikkunat. Lisäksi tarvittaessa teemme erillisiä toimenpiteitä, kuten lattioiden pesun ja ikkunanpesun.

loppusiivouksen hinta?

Loppusiivouksen hinta määräytyy toteutuneen työajan perusteella, ja keskimäärin kaksion loppusiivous kestää 8-10 tuntia.

Mitä siivous maksaa?

Siivouspalvelumme hinta on vain 46,90 €/h + alv 24%. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan: välineet, aineet ja jopa ensimmäiset 50 kilometriä matkakuluja.

Kauanko siivous kestää?

Siivouksen kesto vaihtelee kohteen ja siivottavien tilojen mukaan. Yleensä kaksion siivous vie noin 2-2,5 tuntia.

Mitä ylläpitosiivous sisältää?

Ylläpitosiivoukseen sisältyy lattianpesu, pintapyyhintä, wc-tilojen siivous ja muut tarvittavat toimenpiteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kysy tarjous Napakasta!

Tarvitsetpa sitten viikkosiivousta, ikkunanpesua tai suurempaa siivousurakkaa, meiltä löytyy ratkaisu.Olemme erikoistuneet monipuolisiin siivous- ja puhdistuspalveluihin kotona, mökillä tai vaikkapa mummolassa!