Kotisiivousta ja -apua Joensuun alueella

”Tavallisin tarina siivouspalvelujen ostamiseen on kotiin kertynyt tavaramäärä, pöly ja samaan aikaan omat fyysiset tai psyykkiset syyt voimien ehtymiselle. Aiemminkin voi ottaa yhteyttä 😊!

Vaikkapa kahdesti kuussa ostettu kotisiivous kannattaa ajatella omaksi hyvinvointihoidoksi. Ammattilaisen laittaessa paikat kuntoon parissa tunnissa, voit käyttää itse sen ajan paljon tehollisempaan toimintaan tai palautua työviikosta paremmin! Siistin kodin ylläpitäminen on helpompaa myös rajallisin omin voimin.  Jos esim. oma työkuorma on yltiöpäinen, yhden kotisiivouksen hinta on pieni siihen helpotuksen tunteeseen, jonka se tuo tullessaan koko perheelle.

Kysy tarjous Napakasta kodin viikkosiivoukselle, ikkunanpesulle tai mille tahansa siivous- tai puhdistusurakalle – meillä on erilaisia osaajia ja myös tiimejä myös urakkahommiin!

Muuttosiivoukset Joensuun seudulla – kierrätyksestä jätekuormiin!

Napakasta saat tehotiimi tekemään muuttosiivousta – tai itse asiassa työmme voi alkaa jo asiakkaan kanssa yhdessä tehtävällä lähtevien tavaroiden pakkaamisella. Hoidamme kierrätyskelpoiset tavarat kiertoon sekä tekstiilijätteen Taitamon poistotekstiilipisteeseen hyötykäytettäväksi. Autamme pakkaamaan ja teemme perusteellisen loppusiivouksen. Ja asunto on valmis vuokranantajan lopputarkastukseen tai kiinteistövälittäjän katselmukseen.

Ammattijärjestäjä Sanna Koskisen avulla toimivampi koti!

Napakan kautta saat myös ammattijärjestäjän apua – hyödynnä sitä uuteen asuntoon muuttaessa, pikkulapsiarjen helpottamisessa, ahtaan asunnon uudelleenjärjestelyssä tai vaikkapa silloin, kun haluat karistaa ”vanhan elämän” ja löytää uuden ”lay-outin” kotiin. Tutustu ammattijärjestä Sanna Koskiseen tästä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!