Tavallisin tarina siivouspalvelujen ostamiseen on kotiin kertynyt tavaramäärä, pöly ja samaan aikaan omat fyysiset tai psyykkiset syyt voimien ehtymiselle. Aiemminkin voi ottaa yhteyttä 😊!

Vaikkapa kahdesti kuussa ostettu kotisiivous kannattaa ajatella omaksi hyvinvointihoidoksi. Sillä kun ammattilainen käy laittamassa paikat kuntoon muutamassa tunnissa, voit käyttää itse sen ajan paljon tehollisempaan toimintaan.  Ja siistin kodin ylläpitäminen on helppoa myös rajallisin omin voimin.  Jos esim. oma työkuorma on yltiöpäinen, yhden kotisiivouksen hinta on pieni siihen helpotuksen tunteeseen, jonka se tuo tullessaan koko perheelle.

Kysy tarjous Napakasta kodin viikkosiivoukselle, ikkunanpesulle tai mille tahansa siivous- tai puhdistusurakalle – meillä on erilaisia osaajia ja myös tiimejä myös urakkahommiin!

Ammattijärjestelijä

Napakan alla toimii myös ammattijärjestäjä, jolta kannattaa kysyä suoraan tarjous oman kodin, työpaikan, varaston tai kesämökin järjestämisestä – kokeile! Yllätyt millaisia ratkaisuja ammattilainen löytää tilaan kuin tilaan! Siirry tästä ammattijärjestäjän alasivulle.