Hoiva- ja asiointipalvelut

Napakka tarjoaa joensuulaiskoteihin hoiva- ja asiointipalvelua. Tällä hetkellä meillä ei ole resursseja ottaa uusia asiakkaita lähi- ja sairaanhoitajien kotikäynteihin, mutta avustamista, asiointia, ulkoilua ja muuta arjen askareissa auttamista pystymme tarjoamaan kantakaupungin alueella. Osuuskunta toimii myös kotipesänä useille erilaisia kotipalveluja tarjoaville, itsenäisesti toimiville osuuskunnan jäsenille. Kysy rohkeasti erilaisia tekijöitä mihin tahansa kotipalvelutarpeeseen!

Meille käy kaikki palvelusetelit ja maksusitoumukset. Olemme Siun soten palvelutuottajien rekisterissä!

PS! Muista, että muistihäiriöisen kanssa kotikäynnit on hyvä aloittaa pienin askelin ja mahdollisimman ajoissa! Esim. 3 kerran kotisiivouksen lahjakortti on helppo tapa saada omainen suostumaan kotiapuun.

Kysy lisää puh. 050 410 4040 / Palveluvastaava Sanna Ronkainen


Rekrytoimme

Rekrytoimme jatkuvasti erilaisia ammattilaisia kotipalveluihin – kysy myös Napakan hyvistä eduista itsenäiseen osuukuntatoimintaan, silloin kun sinulla on tiedossa oma asiakaskunta. Meillä saat kaikki työsopimusedut, työterveyshuollon ja myös eläkekertymän toisin kuin laskutusosuuskuntien kautta toimiessa!  Tervetuloa mukaan Napakka Osuuskunnan toimintaa! Kysy myös mahdollisuuksista osa-aikatöihin henkilökohtaisena avustajana tai kotisiivoojana!


Kotihoitoa läheiselle, jonka kotona selviäminen huolestuttaa!

Huolestuttaako läheisen selviäminen kotiutumisen jälkeen tai muistihäiriöiden vuoksi? Ota Napakan monipuoliset ammattilaiset avuksi – tehdään yhdessä suunnitelma kotipalveluista. Meiltä saat joustavaa palvelua tilanteen ja tarpeen mukaan. Alkuun voidaan lähteä pienesti ja lisätä apua tarpeen mukaan. Ole yhteydessä ennakoiden –kotisiivouksella on hyvä aloittaa!